دوست خوبم نتیجه رو به ما هم اطلاع دهید . نه این مشکل روتین این سری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم نتیجه رو به ما هم اطلاع دهید . نه این مشکل روتین این سری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست گرامی در صورت نیاز شماره قبضتون رو برای پیگیری PM کنید تا پیگیری های لازم انجام شود .
با تشکر
*MoJtAbA* (14-09-14), AMD>INTEL (14-09-14), Morteza.m1371 (16-09-14)
چون پست کردم شماره قبض ندارم طبق پیگیری انجام شده دادن اداره پست و طبق گفته خودشون مین برد نو دادن پس فردا قراره برسه دستم و تستش کنم (ولی خیلی خوب می شد که با گرفتن الباقی مبلغ یه مدل دیگه بهم بدن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هه اقا اینجا راحت بودیم که اینجا سانسور ندارهههههههههه
ولی دارهههههههههههه
------------------------------------
چرا نظرم رو پاکیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
-----------------------------------
لطفا جواب بدین!!!!!!!!
هر قسمتی قوانین خودش رو دارد . این تاپیک برای حل مشکل این دوست خوبمون هست . پست شما کمکی به این دوستمون نمیکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا رعایت کنید .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-09-14), hamed 111 (15-09-14), M3RS4D 50062 (14-09-14), mehrdad_ab (14-09-14), Morteza.m1371 (16-09-14), RAVYY (15-09-14)
دوست گرامی مادربرد شما با توجه به صحبت های خودتان پروسه تعویض انجام شده و شما منتظر دریافت مادربردتون هستید .
با تشکر
*MoJtAbA* (16-09-14), AMD>INTEL (16-09-14), Morteza.m1371 (16-09-14)
|
بله سه روز کاری شد سه هفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بازم دسشتون درد نکنه من همیشه گارانتی آواژنگ قبول داشتم چه طرز برخورد چه خدمات (لطف می کنید شرایط اخذ نمایندگی فروش محصولات آواژنگ رو پ.خ کنید <سبد کالایی+حداقل خرید ماهانه+نوع تسویه و سایر شرایطه لازمه>)
درباره اخذ نمایندگی باید با خود شرکت صحبت کنید . وظیفه ما پاسخگویی به مشکلات فنی هست دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-09-14), Morteza.m1371 (16-09-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز مین برد رو بستم و ویندوز نصب کردم درایور نصب کردم و همه چین نرماله ولی صدا بجای خش خش پوکیده انگار صدا داره از ته چاه در میاد،اگه مشکل رو تین سری نیست چطور ممکنه سه مدل مشابه این ایراد رو داشته باشه (مین برد خریداری شده توسط بنده،مین برد دومی که واسه تعویض فرستادن و همین مشکل رو داشته {به گفته شرکت} و سومین مین بردی که الان واسه من فرستادن و بازم همین مشکل رو داره)
http://www.uploadco.ir/uploads/k4ta084xrxb7ds19hbkw.jpg
آخرین ویرایش توسط king_of_shadows در تاریخ 17-09-14 انجام شده است
با هدفون تست کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز چی نصب کردید ؟
درایور خود ویندوز هست یا از سیدی مادربرد نصب شده است ؟
درایور رو از سایت گیگابایت دریافت نسخه R3.94
*MoJtAbA* (17-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks